Spela videopoker pä natet

Hur man spelar Videopoker

En spelares pokerspelande skicklighet kommer definitivt att göra en skillnad när han spelar Video Poker. Eftersom det är omöjligt att bluffa när du spelar video poker, är spelarens mål helt enkelt att behandla den bästa möjliga pokerhanden från 52-korts kortlek. Händerna i video poker rankas samma som i vanlig poker. Det finns en ”dubbel”-funktionen i spelet som tillåter spelaren att dubbla sin vinst till ett tak värde. Spelaren får välja mellan fyra kort, och han måste välja en som måste vara högre än det kort som datorn har valt. Fördubbling kan vara riskabelt, men det är möjligt att uppnå en större vinst.
Video poker variationer

Det finns vissa varianter av spelet, såsom vilda kort och spelet erbjuder per hand kombinationer i utbetalningar. Varje spel har sin egen strategi. Vissa variationer är Jacks or Better, Joker Poker, Aces and Faces och Deuces Wild. Liknande video poker är Power Poker där spelaren får fyra händer. Det finns också en tio-hand-versionen.
Video Poker Tips

Nya video pokerspelare bör behärska ”Jacks or Better” först. Denna variation har det enklaste strategin att förstå.

I video poker är det lättare att dra en öppen stege, dvs *- 6-7-8-9 -* snarare än en hålstege, dvs 6-7 -*- 9-10 eftersom spelaren har två chanser att fullborda den raka istället för en.

Aldrig hålla en kicker, dvs ett enda högt kort som J, Q, K eller A som har potential att förvandlas till ett vinnande par med något par eller triss. Genom att hålla på kicker, minskar spelaren sin avkastning med 5%.