Arrival spelautomater

Spela Arrival gratis. Arrival videoslot är utvecklad av Betsoft Gaming och har fem hjul och 30 insatslinjer. Bland bonusfunktionerna märks vilda symboler, scattersymboler och ett bonusspel. Det enda som ”saknas” är egentligen ett free spins-läge.

Storyn i Arrival är att ondskefulla aliens har invaderat en rymdstation och tagit en vacker kvinna till fånga. Lyckligtvis finns det en biffig marinsoldat som inte vill annat än att sparka utomjordingsrumpa. Din uppgift är att hjälpa marinsoldaten att hämta hem den vackra kvinnan från utomjordingarnas grepp. Arrival har en fantastisk 3D-grafik och en imponerande bred ljudbild. Spelet bjuder på en hel del humor, inte minst genom att ledaren för utomjordingarna är en riktigt festlig filur.

Arrival har 30 insatslinjer. Du väljer själv hur många du vill spela. Du kan också skruva på myntvärdet och hur många mynt som ska satsas på varje linje.

Bonusfunktioner
Tre aliens på hjulen aktiverar free spins-läget. Inför varje free spin kommer ett UFO att flyga in över hjulen och förvandla ett av hjulen till ett jokerhjul. Det är i denna bonusfunktion som de största vinsterna betalas ut.

Tre strålpistoler på hjulen aktiverar ett ”click me” bonusspel där du ska klicka på UFOn för att avtäcka kontantvinster. Du får fortsätta klicka tills dess att du möts av meddelandet ”Collect”.

Tre symboler i form av den vackra kvinnan aktiverar en andra spelskärm där du får spela ett läckert bonusspel. Om du lyckas befria kvinnan kan du räkna med att ta hem stora vinster.